Takläggare

i Hälsingland

Takläggare i Söderhamn, Bollnäs och hela Hälsingland

Söker du en engagerad och pålitlig takläggare i Söderhamn, Bollnäs eller annan ort i Hälsingland? Vi på WB Plåt är välrenommerade specialister på takläggningar i plåt. Du kan tryggt vända dig till oss för ett kostnadsfritt prisförslag och rådgivning inför din takläggning.

Plåttakets styrkor

Plåttak har flera stora fördelar jämfört med de mer traditionella takbeläggningarna tegel- och betongpannor:

  • Plåttak väger mindre, vilket ger en lägre belastning på hela byggnaden.
  • Plåt är enklare att få upp på taket och att lägga.
  • Arbetstiden för att lägga ett plåttak är kortare, vilket gör att taket blir klart snabbare och skyddar byggnaden.
  • Plåt är dessutom det bästa skyddet mot väder och vind, eftersom det hanterar både extrem kyla och hetta och därför passar bra i alla miljöer.

Plåttak för god hållbarhet

På WB Plåt arbetar vi med marknadens senaste och bästa produkter inom takplåt. För oss som takläggare är hållbarhet viktigt, och plåt är ett fantastiskt material som går att återvinna hur många gånger som helst utan att kvalitén försämras. Efterfrågan på plåt är stor, så i dag kan inte behovet fyllas helt av återvunnen plåt, men våra leverantörer gör sitt bästa för att hitta dessa produkter.

Lägga helt nytt eller renovera?

Vi erbjuder nyläggning av plåttak för dig som bygger nytt hus eller helt enkelt vill, eller behöver byta ut ditt gamla tak helt och hållet, men vi tar oss även an renoveringar av äldre plåttak där du kanske endast behöver byta ut vissa delar av taket eller montera t.ex. takbryggor och glidskydd. För oss är inget jobb för litet, eller för stort! Är du intresserad av ett nytt plåttak eller takvård?

Kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert

Besök och offert utan kostnad
När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på takets skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer. Eftersom ditt nya tak ska hålla i många år används självklart de bästa produkterna. Tillsammans går vi igenom olika val av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus.